Nechtene tehotenstvi

Dobry den, Ve ctvrtek jsem si zapomnela vzit antikoncepcni pilulku (dieniele).. Vzala jsem si ji o 17 hod pozdeji, nez normalne, v patek rano jsem jiz vzala pilulku spravne..ten samy den jsem mela nechraneny styk... Do dvou hodin po nem jsem vsak provedla vyplach pochvy roztokem rosalgin.. Byl to 15. den po skonceni posledni menstruace... Jak velke je riziko otehotneni? Mam si radeji dojit do lekarny pro postinor?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko otěhotnění není velké. Postinor kupovat nemusíte, vynechejte nyní pauzu mezi jednotlivými platíčky antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
početí? | Od: Kája | 30.5.2014 16:09
Dobrý den, prosím vás, je velká šance na početí
jestliže jsem měla nechráněný styk 2 dny po
skončení menstruace? Partner si prý "dával
pozor", ale asi 13. den cyklu mě pobolívalo v
podbřišku a bedrech, později i citlivé bradavky,
což už odeznělo (23.den cyklu). V některých
diskuzích je to označováno i za příznaky ovulace.
Navíc jsem právě přestala brát hormonální
antikoncepci, tak si nejsem jistá, zda to souvisí.
Děkuji za odpověď
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: