| Nápověda

Nelya

Dobry den,chtela jsem se Vas zeptat,nyni jsem poprve zacala uzivat ha Nelya. Pri uzivani placeba,se mela dostavit menstruace,ale nedostavila. Pouze pri poslednich dvouch tabletkach(zluych) jsem slame krvacela.HA jsem uzivala pravidelne. nyni zpozdeni jiz 6den je mi 23 dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i slabé krvácení lze považovat za menstruaci. Je to obvyklé, že při užívání antikoncepce klesá intenzita menstruačního krvácení.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Plicní embolie
Články: Plicní embolie
Plicní embolie je vmetení...
Je „klíšťovka“ jediná hrozba pro naše mazlíčky?
Články: Je „klíšťovka“ jediná hrozba pro naše mazlíčky?
Všechna klíšťata v některém...
Hektický životní styl ohrožuje štítnou žlázu
Články: Hektický životní styl ohrožuje štítnou žlázu
Napadlo vás někdy, že může...
Rakovina prsu útočí i na mladé ženy!
Články: Rakovina prsu útočí i na mladé ženy!
Rakovina prsu je v České...
Pivo a víno může zvyšovat krevní tlak
Články: Pivo a víno může zvyšovat krevní tlak
Doktorka Renate R. Zilkens...
S jakými neduhy zatočí červená řepa?
Články: S jakými neduhy zatočí červená řepa?
Beta vulgaris neboli...
Revmatoidní artritida: ohrožen je i zrak
Články: Revmatoidní artritida: ohrožen je i zrak
Přestože se v názvu této...
Rekonstrukční operace zachraňuje prsy a ženské sebevědomí
Jak rozpoznat příznaky předčasného porodu
Články: Jak rozpoznat příznaky předčasného porodu
Známek, které signalizují...
Výživa a věk
Články: Výživa a věk
I když se to možná nezdá...
Články: Zapáchající dech
V dutině ústní se zcela...
Články: Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Když se řekne žloutenka...
Naposledy čtené: