Nepravidelný tvar gestačního váčku

Dobrý den, před čtyřmi dny jsem byla na UZ, kde byl nalezen gestační váček nepravidelného tvaru. O čtyři dny později již bylo vidět embryo vel. 3mm v 6+0. Tlouklo srdíčko. Na kontrolu jsem pozvaná za tři týdny. Pan doktor řekl, že je pro něj stěžejní nález srdeční akce. Má mne nepravidelný tvar gestačního váčku znepokojovat? Děkuji Vám za odpověď. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Hlavně se neznepokojujte gravidita potřebuje klid a ne stres ,váš lékař měl pravdu rozhodující je akce srdeční. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: