Nervozita

Jsem neustále bezdůvodně nervozní a doktor mi napsal léky neurol 1-2x denně.Chtěla bych se zeptat jak dlouho je mohu brát,nerada bych se stala na nich závislá.Děkuji

Odpověď odborníka:

Milá paní Moniko, rozhodně by bylo vhodnější aplikovat protiúzkostně působící antidepresíva, Neurol jen krátce do nástupu efektu výše zmíněné lékové skupiny.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: