Nespavost

Dobrý den. Už jsem tu takový dotaz od někoho četla a myslím, že jsem stejný případ. Chci už déle zhubnout a tak jsem vyzkoušela Adipex retard. S adipexem už mám zkušenosti asi rok zpět a teď jsem si ho nechala napsat znovu. Včera jsem si vzala první prášek. Prokázaly se ovšem vedlejší účinky. Nejenže jsem se klepala, měla plno energie, polívalo mě chvilkama horko, sem tam se mi zamotala hlava, ale celou noc jsem čučela do zdi a nemohla usnout, ačkoliv jsem se snažila jak jsem chtěla. Nešlo to. Přitom jsem si ho brala v 9:00 ráno a spát jsem šla až o půlnoci. Chci se zeptat, jestli mám v braní pokračovat , je to normální při prvním prášku nebo při braní adipexu po dlouhé době ? Čím mohu při braní adipexu zabránit nespavosti?? Byla bych ráda, kdyby jste mi odpověděla na všechny otázky. Moc Vám děkuji.Hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, domnívám se, že zásadní redukce váhy by vždy měla probíhat pod odborným dohledem obezitologa (mj. i pro rizikovost preparátů určených k hubnutí). Proto vám doporučuji dispenzarizaci v obezitologické poradně.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-13 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: