Nespavost při epilepsii

Mám sekundární epilepsii, je mi 74 let. Poslední dobou nemohu večer dost dlouhu usnout. Je možno si brát nějaké léky na spaní, event. Stilnox?

Odpověď odborníka:

stilnox může ve Vašem případě prohlubovat své účinky- spavost, zmatenost atd. Dle mě by bylo nejlepší zeptat se přímo neurologa, aby zvážil spoluúčinky s léky neurologickými.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: