Nespavost po chemoterapii

Prosím o radu. Beru Euthyrox 75-mohu užívat Melatonin? Mám velké potíže s nespavostí-po chemoterapii. Moc Vám děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jelikož jste po chemoterapii, raději se o užívání jakéhokoli léku poraďte se svým lékařem. Obecně je melatonin hormon, který si tělo produkuje samo; takže z tohoto hlediska by thyroxinu (...Euthyrox...) vadit neměl a chemoterapii také ne. Ale raději se opravdu ujistěte, alespoň telefonicky, o vhodnosti užívání u svého lékaře.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: