Nevolnost při namaze

Dobrý den paní doktorka, potřebovala bych od vás poradit. Mám latentní tetanii a léčiv se na paní ke uzkosti. Beru večer či cipralex a při potížích xanax. Můj tatínek ve 37 letech zemřel na infarkt a já mám pořad strach, že mám taky něco se srdcem. Mám za sebou spoustu vyšetření srdce a vše dopadlo dobře. Ale tělesné projevy vypadají jinak. Chtěla bych sportovat, ale po zátěži, třeba na kole, se mi udělá špatně, točí se mi hlava, je mi na omdleni, přeskakuje mi srdce a je mi celkově slabo. Tento stav mám i několik dni. A v noci se po zátěži také budim, cela spočetná a je mi špatně. Pokud by to byla panika, tak mi přece není špatně několik dni? Moc Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, omlouvám se, ale takto nelze po internetu váš stav posoudit. Doporučuji vám vyhledat nějakého psychologa nebo psychoterapeuta, který s vámi vše prohovoří a poradí vám jak situaci co nejlépe zvládnout. Z toho co píšete lze jen odhadnout, že by mohlo jít o psychický problém. Držím palce.

PhDr. Jana Müllerová
PhDr. Jana Müllerová

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Psychologická pomoc Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: