Nevynechání antikoncepce

Dobrý den, Jedu na dovolenou k moři a mam zrovna dostat menstruaci a četla jsem že je možno vynechat menstruaci díky hormonální antikoncepci (konkrétně beru Lunafem) že po dobrání plátýnka začnu brát hned další ... Je to pravda? Nebude to mít vliv na účinek hormonální antikoncepce? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Můžete pokračovat dalším platíčkem, antikoncepce bude mít plnou účinnost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: