Nitrodelozni telisko

Dobry den, jsem 7 tydnu po porodu a jelikoz nesnasim HA, premyslim nad zavedenim nehormonalniho nitrodelozniho teliska (NovaT). Mam ale celkem bolestivou a silnou mentruaci a sem tam zanet. Je tento druh antikoncepce pro me vhodny? Pokud ne, pak uz nezbyva moc moznosti jak se chranit...Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem ke kojení bych zavedla Mirenu, je se slabou dávkou hormonu, působí v děloze, je na 5 let a nemá velké systémové nežádoucí účinky. Zeptejte se svého gynekologa, ví o Vás více a určitě se domluvíte:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: