Nitrodelozni telisko

Dobry den.Pred 2mi dny mi bylo zavedeno nitrodelozni telisko..Pani doktorka mi rekla kdyby partnerovi vadili vlakna pri styku ze mi je zkrati.Vlakna ale vadi i me,citim je hned na zacatku a kdyz chodim tak mi to vadi.Je to normalni?Bojim se jestli se telisko nejak nesesunulo kdyz mam ty vlakna hmatatelne tak nizko.Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Ne to opravdu není normální, vlákna nemohou být cítit jinak než při hlubším vyšetření prsty nebo penisem při styku, předpokládám, že tělísko nebylo zavedeno do výrazně pokleslé dělohy. Vyhledejte gynekologické vyšetření. S pozdravem dr.Lidák

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x