Nitroděložní antikoncepce miréna

Dobrý večer.Více než 5 let mám nitroděložní tělísko "Dana",nyní mi gynekolog nabízí "Mirénu",přestože poslední výtěr není úplně v pořádku a na doporučení z laboratoře se do půl roku má výtěr znovu opakovat. Prosím o radu,zda je vhodné v této době změnit antikoncepci za výše nabízenou?Děkuji Vám a přeji příjemný večer. Soňa

Odpověď odborníka:

Dobrý den Soňo! Pokud máte tělísko zavedeno už přes 5 let, bylo by vhodné ho odstranit. Co se týče zavedení nového tělíska, záleží na tom jak těžký je nález dysplasie na vašem čípku a ten zná jen váš gynekolog. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: