Nitroděložní tělísko

Dobrý den, předevčírem jsem zde psala dotaz ohledně čípků Pharmatex. Pan doktor mi odpověděl a také navrhl, že bych mohla uvažovat o nitroděložním tělísku ( HA brát nesmím, mám Leidenskou mutaci). O tělísku sem slyšela již dříve, ale gynekoložka mi řekla že se zavádí až po porodu. Dneska jsem se ale na internetu dočetla, že již existuje tělísko které bych mohla mít i já, když jsem ještě nerodila. Funguje to snad dokonce díky mědi. Chci se zeptat, zda je to pravda a jestli třeba vy osobně nemáte nějaké zkušenosti s těmito tělísky a s jejich snášenlivostí.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, teoreticky možné je, spíše bych uvažovala o Mireně, tu bych dala i své dceři. Co se týče měděných tělísek, nemám dost zkušeností s nerodivšími ženami. Osobně bych měděné nevolila, ale kolegové mohou mít jiné zkušenosti.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x