Nitroděložní tělísko

Dobrý den, v březnu to bude 5 let co mám zavedené nitroděložní tělísko (Mirenu). S lékařem jsem domluvena na vyndání tělíska až v dubnu. Chtěla bych se zeptat , zda mi nehrozí riziko otěhotnění v tomto období a zda je vhodné si po odstranění tělíska nechat hned zavést nové. Děkuji za odpověď. Michaela

Odpověď odborníka:

Otěhotnění vám nehrozí, i když je hormonální dávka již spotřebována stále funguje jako normální tělísko a řešení zavedení nové při extrakci staré je nejlepší. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: