Nitroděložní tělísko s mědí

Dobrý den, před dvěma měsíci jsem si nechala zavést nitroděložní tělísko s mědí. Od té doby jsem špinila až do první menstruace, byla silná, dlouhá a bolestivá. Před jsem menstruovala krátce a málo. Jak dlouho po zavedení může toto pokračovat, bude se to lepšit, nebo to tak zůstane? Lze tělísko po tak krátké době vyndat? Děkuji za odpověď. Katka P.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Katko! Tělísko lze kdykoli vyndat. Při obtížích je dobré vždy nechat tělísko zkontrolovat gynekologem, kvůli jeho pozici a k vyloučení infekce. Ukažte se gynekologovi a můžete s ním rovnou probrat, jak vidí budoucnost Vaší menstruace s tělískem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Nitrodelozni telisko,kojeni a menstruace | Od: Nikola | 22.8.2016 07:33
Dobry den,bylo mi zavedeno
nehormonalni telisko 8 tydnu po
porodu. Prvni dny jsem spinila. Ted je
to 12 tydnu od porodu a zacala mi
menstruace i kdyz plne kojim. Rada
bych se zeptala zda to Bude to mit
nejaky vliv na mliko?a zda menstruace
zacala tak casne kvuli telisku?u
prvniho jsem nemenstruovala az do
ukonceni kojeni 10 mesice. Dekuji
reagovat
re:Nitrodelozni telisko,kojeni a menstruace | Od: uLékaře | 22.8.2016 14:59
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: