Nitroděložní tělísko mirena

Dobrý den, chtela bych se zeptat na nitrodelozni telisko mirena. Doktor mi ho doporučil, protoze nemuzu brát HA kvuli Leidenske mutaci. Na internetu jsem se docetla že není vhodné pro ženy, které ještě nerodily, doktor mi však řekl, ze je vhodné pro nerodicky. Co si o tom myslíte vy?

Odpověď odborníka:

dobrý den, naprosto souhlasím s vaším lékařem, mladším ženám dávám obvykle menší tělísko jaydesee. záleží na velikosti dělohy.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: