Nitroděložní tělísko mirena, vliv na libido

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o názor, zda může mít nitroděložní tělísko Mirena negativní vliv na libido. Při užívání horm. antikoncepce jsem pokles sexuálního apetitu zaznamenala. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Zuzko! Není vyloučeno, že nitroděložní tělísko na libido vliv má, není to však běžně pozorováno. Poraďte se se svým gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
-9 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: