Norethisteron

Dobry den,chtela bych se zeptat ,zda uzivani norethisteronu ma vliv na pribirani na vaze,uzivam 4 mesic a za tu dobu jsem docela nabrala na vaze,dale mam pocity na zvraceni ,nafoukle bricho i mimo MC..jen behem toho uzivani,nekdy i malatnost.Rekla jsem toto lekari,ale ten mi sdelil,ze to neni zpusobeno uzivanim norethisteronu..ale zadne vysetreni mi nebylo provedeno..nevim zda to ma spojitost s timto preparatem ,ci nikoliv..pred uzivanim NRS...jsem tyto potize nemela...Dekuji za odpoved Věra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užívání tohoto léku v krátkodobé léčbě obyčejně nepůsobí žádné obtíže, v dlouhodobém užívání se mohou objevit podobné příznaky premenstruačnímu syndromu. Konzultujte se svým lékařem nutnost užívat tento lék tak dlouhou dobu nebo event. požádejte o změnu preparátu.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: