Očkování a těhotenství

Dobrý den,ráda bych se zeptala jaký vliv má probíhající očkovavání proti žloutence typu B na případné těhotenství,a za jak dlouho po dokončeném očkování by bylo možné bezpečně otěhotnět.Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Heleno! Nedoporučil bych očkovat se v průběhu těhotenství. Za jak dlouho by bylo možno plánovat těhotenství? Doporučil bych odstup několika týdnů od poslední dávky vakcíny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: