Očkování proti tetanu v těhotenství

Dobrý den, měla bych absolvovat 3.dávku očkování proti tetanu , ale jsem v 9.týdnu těhotenství, prosím poraďte , je to problém? Obvodní lékař tvrdí že ne, gynekolog že až do 16 týdne těhu to je riziko

Odpověď odborníka:

Dobrý den, souhlasím s názorem Vašeho gynekologa, očkování bych se snažila odložit na co nejpozdější termín.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: