Očkování proti klíšťové encefalitidě-gravidita

Dobry den, jsem v 1.trimestru tehotenstvi a na 2.trimestr mi vychazi treti davka ockovaci vakciny proti klistove encefalitide. Nejsem si jista, zda je toto ockovani doporuceno s ohledem na mozne poskozeni plodu. Prosim, poradte. Dekuji. Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, toto očkování se v době těhotenství provádí jen tehdy, je-li riziko možné nákazy větší než riziko očkování. Domluvte se proto se svým ošetřujícím lékařem, jak moc je očkování nutné.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: