Očkování proti pneumokokovi, dcera 4,5 roku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na očkování dětí proti pneumokokovi. Mé dceři bude 4,5let .Minulý rok prodělala během půl roku : salmonelozu, angíny, plané nešťovice, kašel , zánět nosních dutin, záoal plic/ během její nemoci brala asi cca 2,5 měsíce ATB- mezi němi měla přestávky asi 2-5 dnů.Vše získala ve školce a v nemocnici. Anička je po operaci Transpozice velkých tepen a defektu mezi komorami.Je toto očkování pro ní vhodné, nebo už je věkově stará. Nyní má opět kašel, který si neustále nosí ze školky.Děkuji za odpověď. Havlíčková

Odpověď odborníka:

Dítě ještě můžete nechat očkovat, ale ve Vašem případě si myslím, že hlavním problémem je školka. Myslím, že pro takhle často nemocné dítě, navíc po náročné operaci srdce není rozhodně vhodné, aby chodila do většího kolektivu , jako je školka. Nejvíce dítěti pomůžete, když jej necháte doma.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: