Oddálení antikoncepce

Dobrý den, bohužel mi menstruace vychází na dobu mé dovolené, na kterou jedeme s přítelem od 16.8-25.8.2013 a docela hodně by mně to pokazilo dovolenou. Používám Chloe a hodilo by se mně menstruaci oddálit alespoň o 2 týdny (aby mně to nezasahovalo do dovolené, ani do cesty domů - to by bylo taky nepříjemné). Neuškodí to, když oddálím menstruaci o 2 týdny, nebo ji mám raději oddálit rovnou o celý měsíc a až potom si dát 7 denní pauzu? Zatím jsem oddalovala menstruaci jen 1x a to o 1 týden. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Můžete zvolit obě cesty,praktičtější je dobrat celé druhé platíčko, protože tak s větší přesností navážete na svůj původní cyklus,pozor bíle tablety nejsou aktivní ty tedy vynechte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: