Oddálení krvácení

Dobrý den, nedávno jsem potřebovala oddálit krvácení. Používám antikoncepci Yadine, kde píší, že pokud chci krvácení oddálit, mám začít nové platíčko bez 7mi denní pauzy. Dobrala jsem tedy platíčko a hned začala nové. Rozhodla jsem se, že to druhé doberu celé. Včera, kdy jsem si měla vzít poslední pilulku se ale objevilo krvácení, které normálně přichází až 3tí den po vysazení pilulek. Nicméně jsem si poslední pilulku vzala a doufala, že je to jen krátkodobé špinění. Ovšem dneska krvácení pokračuje, i když v ne moc velké míře. Je to normální? Co se stalo špatně? Děkuji mockrát

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedná se o krvácení z průniku, které se může objevit v případě dlouhého cyklu, tedy v případě, že užíváte antikoncepční tabletky bez pauzy. Ideální je teď udělat 7 denní pauzu, jak jste plánovala. Po 7 dnech opět začněte s užíváním antikoncepce. Nestalo se nic špatně, není to žádný zdravotní problém.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x