Oddálení menstruace a špinění

Dobrý den, již třetím rokem užívám antikoncepci. Občas když potřebuji, tak si posunu menstruaci. Udělala jsem to i teď, začala jsem brát ihned další platíčko ale stejně se dostavilo špinění ve dnech, kdy to mívám když vysadím. Slyšela jsem, že tělo si zvykne na účinky antikoncepce a už to není tolik účinné. Když budu mít pohl. styk, můžu otěhotnět? Nemám uvažovat nad změnou prášků? Nikdy předtím se mi to nestalo. Děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, chráněná jste stále stejně, antikoncepci bych při jednom pochybení neměnila, spíše pokud by se potíž opakovala.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: