Oddálení menstruace či vyvolání?

Dobrý den, plánuji dovolenou k moři a v tom termínu mám dostat menstruaci. Po přečtení vedlejších účinků hormon.pilulek na oddálení menstruace jsem tuto možnost zavrhla, avšak přemýšlím ještě o vyvolání menstruace předem pomocí injekce. Ale jelikož bych chtěla zároveň začít brát antikoncepční pilulky, chtěla bych se zeptat, když začnu brát pilulky uprostřed cyklu a budu je brát i přes termín, kdy jsme měla původně dostat menstruaci, zda to lze a jestli by se mi tím menstruace oddálila? Předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto experimenty bych příliš nedoporučovala, spíše bych volila metodu, bez pauzy v braní HAK.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
hormonální antikoncepce | Od: adela | 2.11.2011 10:37
dobrý den, chtěla bych se
zeptat, když jsem začala brát
hned další plato HAK, bez
pauzy, jestli je možné
otěhotnění
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: