Oddálení menstruace ha kvůli operaci

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně oddálení menstruace antikoncepcí kvůli artroskopii chondromalacie čéšky. Jdu na artroskopii pravého kolene a při konzultaci s doktorem, jsem uvedla že beru antikoncepci, na to řekl že to nemá na artroskopii vliv. Bohužel jsem si potom všimla, že operace mi právě vychází na den, kdy budu mít menstruaci, a proto bych ji ráda oddálila pomocí antikoncepce Sunya. Je to možné, nebo se mám ještě raději poradit s nějakým lékařem ? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Můžete bez přestávky pokračovat dalším platem tím cyklus protáhnete. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x