Oddálení menstruace mercilon

Dobrý den Užívám HA Mercilon a chtěla bych oddálit menstruaci o jeden měsíc,ale mám 10 procent srážlivosti krve...Muže mi to nějak uškodit?

Odpověď odborníka:

Otázku zda je pro vás antikoncepce vhodná by jste měla konsultoval se svým gynekologem, jinak pokud užíváte tak oddálením si nijak neublížíte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: