Oddálení menstruace pomocí ha vreya

Dobrý den, Začala jsem užívat antikoncepci Vreya. Nyní užívám první blistr z balení. Za 2 týdny mám jet k moři na dovolenou a v tomto období bych měla dobrat poslední prášky z blistru a následovat by měla menstruace. V příbalovém letáčku se píše, že mohu menstruaci oddálit pomocí dalšího blistru, bez 7 denní pauzy. Chtěla bych se zeptat, zda si takto mohu menstruaci oddálit, i když jsem antikoncepci dříve nepoužívala, zda tím nemohu nějak narušit její účinky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, menstruaci můžete tímto způsobem oddálit, účinky antikoncepce tím nijak nebudou narušeny. Protože však užíváte antikoncepci první měsíc, není vyloučeno, že by se nemohlo objevit špinění i během užívání tabletek.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Oddálení menstruace | Od: Šárka | 8.6.2015 13:07
Před rokem jsem užívala antikoncepci Sunya.
Zůstalo mi 1 plátíčko. Jsem v polovině mezi cykly.
Menstruace mi ale vychází na dovolenou u moře.
Bylo by možné vzít nyní mezi cykly tuto
antikoncepci pro posunutí menstruace? Děkuji.
reagovat
re:Oddálení menstruace | Od: uLékaře.cz | 8.6.2015 13:51
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: