Oddálení menstruace yanella

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda mohu oddálit menstruaci o týden později (dovolená). Beru již rok antikoncepci Yanella, tak jestli to má nějaký špatný vliv a jestli hrozí špinění během sedmidenní pauzy, kdy bych to měla správně dostat. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, obecn+ platí , že s každou atk lze menstruaci oddálit , tedy pokračujte s dalším platíčkem.

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chřipka a sport
Články: Chřipka a sport
Pravidelný pohyb obecně...
12 faktorů zhoršujících hojení ran
Články: 12 faktorů zhoršujících hojení ran
Každý z nás si za svůj...
Biologická léčba se ordinuje stále častěji – nyní i u rakoviny vaječníků
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
24 hodin s revmatoidní artritidou – 5 tipů na pomoc
Články: 24 hodin s revmatoidní artritidou – 5 tipů na pomoc
Pokud trpíte revmatoidní...
Zdraví srdce si můžete hlídat i podle očí
Články: Zdraví srdce si můžete hlídat i podle očí
Po celá staletí byly pro...
6 otázek a odpovědí o rakovině plic
Články: 6 otázek a odpovědí o rakovině plic
Typ rakoviny, o kterém se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: