Oddálení menzes triregolem - jde to?

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jakým způsobem oddálit menstruaci. Užívám HA Triregol a potřebuji odsunout menstruaci, protože jedeme na dovolenou. Stačí brát dvě plata HA za sebou bez 7-mi denní pauzy? A pak pokračovat normálně? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Tri regol není vhodný k posunutí menses, protože se jedná o 3 fázový preparát jediné řešení je navázat na poslední tabletu Triregolu tabletami Minisiston , který má stejné složení jako poslední tablety Tri regolu a tím menses oddálit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Křečové žíly
Články: Křečové žíly
Křečové žíly, varixy nebo...
Oční projevy alergie
Články: Oční projevy alergie
Zánět spojivek může mít...
Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Články: Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Možná vy nebo vaše děti...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Články: Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Refluxní choroba jícnu se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: