Odeznění bolesti

Dobrý den, již před pár dny jsem Vám psala ohledně svých vleklých problémů po kyretáži. Je to den co záhadně bolesti ze 70% ustoupili a jsou jen po stolici, nebo v odpoledních hodinách a k večeru,tedy po nasazení dietní stravy. Je možné že se tedy celé tři týdny jednalo o bolesti střev? Z užívaných antibiotik? Na gynekologii jsem již zašla, UZ dělohy a vaječníků a malé pánve v pořádku, jen vaječníky mírně zvětšeny. Výtok na děl.čípku tam byl, ale prý je tam po zavádění čípku Nagynu a nyní Fermalaku . Tudíž stěry mi neudělaly. Vyšetření močových cest, je tedy stále na místě? Pokud anno jaké by jste doporučil? Za měsíc tam jdu na kontrolu a chtějí mi provést kalibraci, nevím zda ji postoupit, nikdy jsem na toto onemocnění netrpěla až po té kyretáži. Tak si nemyslím, že tam by byla chyba. Velice děkuji za Váš čas a odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyšetření močových cest je na místě v případě, že potíže přetrvávají a příznaky jsou blízké močovým cestám. Jestliže nejsou žádné potíže s močením, tak bych další a obzvlášť invazivní vyšetření na urologii zvážil

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: