Odpoved

Dobry den,lekarka mi rikala,ze mi v nemocnici delali rozbor bilych krvinek,ale ze leukoscan zopakujeme.To je vse.Jine testy nemam.Bolesti tesne pod hrudnikem jsou stale horsi,ale neboli porad.Na pohmat ma pani doktorka nic necitila.Co ted?Mam si rict o onkomarkery-predpokladam test na rakovinu- a o test na okultni krvaceni ze stolice?Krvaceni ze stolice ustalo-beru ten Detralex a piju kazde rano Lactulosu.Moc dekuji za Vase rady.Jana.

Odpověď odborníka:

Dobrý den OK test i onkomarkery bych vyšetřit doporučovala.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: