Odstraněná štítná žláza a možnost těhotenství

Dobrý den, přítelkyni byla odstraněna štítná žláza. Je i přes to možnost otěhotnět a v pořádku porodit zdravé dítě?

Odpověď odborníka:

Ano, je nutné, aby v době, kdy hodlá otěhotnět měla hormonální hladiny vpořádku. Po celou dobu těhotenství bude samozřejmě dále užívat léky.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: