Operace prostaty

Před dvěma měsíci jsem podstoupil robot-asist radikt prostatektomii. RES:Acinární adenoCaprosttae,pT3a pNxMO GS3+3 ,okraj negat,IIEF22 BMI 32.Nyní PSA0,01 bude nutné ozáření?Mám částečný únik moče a penis se nestopoří.Je to třeba léčit nebo se to upraví časem samo?Neublíží mi sex? Dekuji za odpovědˇ.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel na tuto otázku nemohu erudovaně odpovědět (ani mi to nepřísluší), ptejte se svého oš. lékaře na další kontrole. Sex. život se může časem upravit, 2 měsíce po operaci je dost brzy, pokud ne, je řešením vždy porada se sexuologem v kombinaci s konzultací s vaším oš. lékařem na urologii, stejně tak mu řekněte o úniku moči - vše by měl vědět a říci vám svůj názor na vhodné řešení. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Články: Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Bolest je často chápána...
S Nutridrinkem připravíte zdravou snídani během několika minut
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Vymodlené dítě nemusí být zárukou trvalého vztahu
Články: Vymodlené dítě nemusí být zárukou trvalého vztahu
Podobně jako při vstupu do...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x