Operace prasklého menisku

Dobrý den, jsem osm týdnu po opraci menisku, včera jsem dostala třetí, poslední injekci -erectus. V koleni cítím tlak a v ohybu kolena se mi vytvořila bulka, tu jsem měla i před operací, ale po operaci zmizela a vytvořila se teď opět. Mám problém s chůzi po schodech. Ráno je to lepší, ale k večeru se tlak v koleni zvětšuje. Prosím o radu, jestli je to normální a jestli se bulka vstřebá, jak mi řekl doktor. Rehabilitace jsem musela ukončit, protože večer jsem měla bolesti a otoky.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Aleno! Osm týdnů po operaci je poměrně dlouhá doba, potíže jako bolest a otok kolene by už měly pomalu ustupovat. Já takto na dálku bohužel nemám možnost vaše koleno vidět ani pohmatem vyšetřit bulku, takže bohužel nemohu určit s čím její vznik souvisí a zda se vstřebá. V každém případě vám doporučuji obrátit se znavu na vašeho ošetřujícího ortopeda, vaše potíže mu vylíčit a domluvit se s ním na dalším postupu.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Operace se nepovedla? | Od: Karel | 15.1.2017 21:21
4 Měsíce po o,bolí.Vnitřní strana
pr.kolena.Při chůzi,cca10 min.,ble.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: