Opožděná ms

Dobrý den pane Doktore,mám prosbu.PM 17.06.2013 délka 5dní-ovulace zhruba 3.-5.7. mám 29 dní cyklus.Takže menstruace měla dorazit 16.07 která se nedostavila.TT 19.7.negativní,23.7. také negativní.Byla jsem u svého gynekologa který nic neviděl,ale řekl mi že mám vysokou děl.sliznici 16mm.Co si o tom myslíte?Je možné těhotenství i přes negativní těhotenské testy?Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství je velice nepravděpodobné.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: