Orofar v těhotenství

Dobrý den, jsem v 19 týdnu těhotenství a užila jsem lék Orofar ve spreji na bolest v krku, 2x denně dva střiky po dobu dvou dnů. Přečetla jsem si na jednom fóru, že lokální spreje nevadí, ale poté jsem to více prozkoumala a mám se poradit s lékařem o užívání. Mohla jsem nějak ohrozit dítě?? Mám jít hned k doktorovi?? Krku to pomohlo a mě nic nebolí, břicho mě nebolí nic. Jen mám strašné obavy o dítě, mohlo se mu něco stát?? Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Orofar můžete v těhotenství užít, žádného ohrožení dítěte se nebojte, nic se mu nemohlo stát.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Uroinfekce
Články: Uroinfekce
Bolest při močení může být...
Co to znamená „normální osídlení kůže a sliznic“?
Vedlejší účinky biologické léčby často postihují kůži
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jíte v noci? Možná trpíte syndromem nočního přejídání
Články: Jíte v noci? Možná trpíte syndromem nočního přejídání
Trávíte v nočních hodinách...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: