Orl- odstranění nosní mandle

Dobrý den , obracím se na Vás s dotazem... Syn 5let, by měl podstoupit odstranění nosní mandle(konec května 2012). Ptám se tímto, zda je vhodný tento měsíc k odstranění mandle,dle dět.lékařky hrozí větší riziko alergie, možnost astma- rána je otevřená , a proto tento zákrok na květen nedoporučuje.Ptám se tedy na Váš názor. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, souhlasila bych. Lékařka jistě zná všechny souvislosti kolem zdravotního stavu syna lépe, ale má to určitě význam, být spíše obezřetný v tomto ohledu. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Články: Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Zubařské křeslo není zrovna...
Kýla
Články: Kýla
Kýla, hernie, je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: