Osteoporóza a warfarin

Mám předepsán lék Protelos 2, prodělala jsem před 8 měsícci plicní embolii po sádře přes kotník. Již nepoužívám léky na ředění krve. Měla bych uvažovat v souvislosti s počátkem užívání Protelosu o používání Warfarinu nebo Godasolu? Warfarin jsem špatně snášela pro potíže s trávením a žlučníkem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Warfarin, Godasal či jiný preparát ovlivňující srážlivé vlastnosti krve by vám jistě lékař předepsal, pokud by to bylo nutné. Lék Protelos nijak srážlivé vlastnosti krve neovlivňuje, proto není důvod nasazování vámi zmiňovaných preparátů.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x