Osypání žaludu a bolest při výronu semene

Dobrý den, na začátku mého chození s přítelem se mu jednoho dne pokryl žalud červenými skvrnami. Měla jsem za to, že je to důsledek našeho řádění ve sprše. Četla jsem nedávno o péči o pohlavních ústrojích chlapečků a tam psali, že se nesmí koupat v pěně, jinak se mu může na žalud a jinou část pokožky dostat zánět. To platí i u dospělých jedinců? On však tvrdil, že jakmile jsem přestala brát antikoncepci, tak mu to zmizlo. Já si myslím, že to tím není. Teď se 4 měsíce léčí na dnu a vrátilo se mu to po dlouhé době. Nejhorší z patáků, které musí brát je asi Milurit. Ten mu už jednou způsobil svými vedlejšími účinky zdravotní indispozice. Poraďte mi prosím, co to může být a jak z toho bludného kruhu ven. Druhá věc, která nás trápí v poslední době, je bolest při výronu semene. Děkuji mnohokrát za radu a jsme s pozdravem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obtíže, které popisujete rozhodně nebudou způsobeny antikoncepcí či koupelí. S největší pravděpodobností se jedná o nějakou formu zánětu. Doporučoval bych proto neodkládat návštěvu urologa/dermatovenerologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Články: Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Tuto otázku si klade mnoho...
Hlemýždí sliz pomáhá léčit akné
Články: Hlemýždí sliz pomáhá léčit akné
Pro pacienty trpící jizvami...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: