Otázka

dobrý den chtěla jsem se zeptat, když jsem vysadila prášky minisiston na měsíc jestli je můžu začít brat zase v den kdy začnu menstruovat? děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, Katko! s hormonálními tabletkami nedoporučuji zacházet tímto způsobem. Tělo si na HAK až několik měsíců zvyká, návrat k vlastnímu mentruačnímu cyklu trvá někteýrm ženám po vysazení HAK i rok. Nemohu Vám doporučit, abyste si opět hormony nasadila. Konsultujte gynekologa a domluvte se s ním na vhodnosti té které antikoncepce a jejího podávání.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Meningitida
Články: Meningitida
Meningitida je zánět...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Histologie
Články: Histologie
K čemu slouží histologické...
Chronická myeloidní leukemie aneb Co čeká pacienty
Články: Chronická myeloidní leukemie aneb Co čeká pacienty
Chronická myeloidní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: