Otěhotnění

Dobrý den, trpím nejspíš až přehnanou panikou z otěhotnění. Používám HA, ale před dvěma měsíci jsem si opožděně vzala po 15 h prodlevě předposlední pilulku z platíčka. Stejný den mi přítel vkládal prsty, které mohli mít na sobě zbytky ejakulátu. Menstruace z vysazení se dostavila přesně. Další měsíc jsme měli jen jeden styk a žádnou pilulku jsem nezapomněla. Menstruace se dostavila taky včas, ale první dva dne neobvykle slabá, ale pak se "rozjela" a byla o den delší. Přesto jsem si ještě dna dny po konci udělala dva těhotenské testy, oba negativní.Teď 10 dní před další menstruací pociťuji bodavou až kopavou bolest po celém břiše od podbřišku po úroveň žeber. Hlavně v případě, když myslím na to, jestli přece jen nemůžu být těhotná a nebo pokud jsme ve stresu. Myslíte si, že je možné, abych opravdu byla těhotná? Nebo prostě mě má paranoia ovlivňuje na tolik, že si to vsugerovávám? Je nějaká možnost se toho případně zbavit? Moc děkuji za jakoukoli odpověď

Odpověď odborníka:

Ne těhotná být nemůžete. Doporučuji návštěvu psychologa či psychiatra.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: