Otěhotnění

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, snažím se s přítelem už přes 3 roky otěhotnět, dočetla jsem se že pomocí clostilbegytu by to šlo, ale také jsem se dočetla že tento lék má i mnoho potratů, mnoho rizik pro potrat. Existuje něco co by nebylo až tak agresivního? Nějaký jiný lék? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, všechna těhotenství po stimulacích a IVF cyklech mají vyšší riziko těhotenských ztrát než těhotenství vzniklá spontánně.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: