Otěhotnění

Dobrý den, synovi je 15 měsíců. Antikoncepci je brala po šestinedělí pouze tři měsíce. Chci se zeptat, jestli můžu otěhotnět, když jsme s přítelem po ejakulaci (ne do mě) pokračovali v sexu ihned, aniž by se omyl? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, je možné otěhotnět.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: