Otěhotnění

Dobrý den, právě se léčím antibiotiky ze zánětu vaječníku. Chtěla jsem se zeptat zda je možné se po vyléčení ještě v tomto cyklu snažit o miminko. Nebo mám raději vyčkat a snažit se až po další menstruaci? Menstruaci mám nepravidelnou cca vždy po 1.5 měsíci.

Odpověď odborníka:

Obecně čím méně léků v těhotenství tím lépe, co se týče antibiotik lze s vysokou bezpečností podávat spektrum penicilinů a cefalosporinů .Myslím že se nic nestane když počkáte na další menses se snahou o otěhotnění.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x