Otěhotnění

Dorbý den, mam trochu obavy z otěhotnění. Měla jsem těsně před menstruací nechráněný sex. Beru antikoncepci, ale teď to bylo dost nepravidelně. Je pravděpodobné , že bych mohla otěhotnět? Děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste se při nepravidelném užívání antikoncepce nezpozdila nikdy více než o 12 hodin, antikoncepční účinek by měl zůstat zachován. Pokud byly delší odstupy, v takovém případě samozřejmě možné otěhotnění vyloučit nelze.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Jak dlouho trvá účinek lokálních steroidů v léčbě příznaků alergické rýmy?
Kapavka
Články: Kapavka
Kapavka, gonorea, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergická rýma u dětí
Články: Alergická rýma u dětí
Alergie na pyly u dětí je...
Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Články: Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Zajímá vás, proč se vaše...
Bude nervový růstový faktor nadějí pro lidi s infarktem?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: