Otěhotnění

Chci se zeptat , jestli se může při ovulaci, plodných dnech otěhotnit , když jsme používali ochranu ? Mohla bych kombinovat při ovulaci nebo plodných dnech Pharmatex globule ? Mohu otěhotnit při tehle kombinaci ? Děkuji za odpověď :)

Odpověď odborníka:

100% jistotu neotěhotnění budete mít jen v případě žádného styku, nicméně prezervativ,pakliže nepraskne, je považován za spolehlivou ochranu,jen kupujte ověřené značky, ne Lidl,...Kombinace s Pharmatexem může pomoci v případě nehody-prasknutí, nebo sesunutí prezervativu. Jen si řádně přečtěte návod u Pharmatexu, není to uplně jednoduché.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: