Otěhotnění ihned po miniinterupci

Dobrý den,paní doktorko, dne 3.1.2013 jsem byla na miniinterupci (z vážných osobních důvodů), dále dne 2.2.2013 mě museli provést revizi dělohy. Menstruaci jsem od té doby ještě nedostala a minulý týden jsem zjistila, že jsem těhotná, těhotenský test to potvrdil a také u lékaře podložené HCG odběry, které vyšly 205, co říkal pan doktor. Chtěla bych se zeptat na rizika tohoto těhotenství, jaká a zda-li jsou. Momentálně bych si malé chtěla nechat, vím, že pro někoho, kdo není v mé situaci, je to třeba nepochopitelné, ale byla to složitá situace. Moc prosím o informace, co s sebou nese za rizika toto těhotenství, jestli nějaká než běžné těhotenství? Protože se moc bojím, aby něco nebylo špatně. Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mělo by se vše vyvíjet v pořádku, možná budete špinit, je vyšší rïziko potratu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
miniinterupce a pozitivni test | Od: Monika | 8.6.2016 15:01
Dobry den, prosim vás chci se
optat jsem měsíc po miniintrerupci
a test mi ukazuje dvě čárky. Mohu
být znovu těhotná? Sex jsme měli
ale nikdy se přítel do me neudělal.
Děkuji za odpoved
reagovat
re:miniinterupce a pozitivni test | Od: uLékaře | 10.6.2016 16:01
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: