Otěhotneni při menstruace

A když jsem je uživala jen tři měsíce..muže to trvat dlouho to otěhotnění?

Odpověď odborníka:

dobrý den, dotaz dost dobře nechápu.pokud jste užívala 3M ATK, pak pauza, styk nechr., dále jste již nebrala ATK, tak otěhotnět byste mohla po sedmidenní pauze.v době 7 denní pauzy mezi jednotl.platíčky jste chráněná.pokud nezačněte brát platíčko nové, chráněná již dále nejste.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: